Posted by: ejat1912 | February 27, 2009

L.Azraei bercukur JAMBUL

Majlis ini berlangsung pada 20 Disember 2008 bertempat di rumah nenek aku. Terima kasih banyak2 kat nenek (kechik) atas keizinan untuk bercukur jambul cicit terbaru. Lagipun pada hari tersebut nenek aku menyambut harijadinya sambil beraqiqah. Aku pun tumpang la sekaki… terima kasih nek dan semua orang kampung yang sudi datang…

jambul1

jambul2

jambul3

jambul4

jambul5

jambul6

jambul7

jambul8

jambul9

jambul10

jambul11

jambul12

jambul13

jambul14

jambul15

jambul16

Posted by: ejat1912 | February 27, 2009

Mukhriz & Aishah at Raya Ke-3

Majlis ni berlangsung pada raya tahun lepas di Melaka. Waktu tu Hari Raya baru masuk hari yang ke-3. Aku dipertanggungjawabkan untuk merakam detik-detik bahagia pasangan ini. Alhamdulillah majlis berjalan lancar. Tahniah kepada pasangan pengantin Mukhriz & Aishah di atas kerjasama yang korang berikan. Diaorang ni memang sempoi! Time kasih jugak sbb aku dapat la jumpe dgn Nabil Raja Lawak Musim Ke-2. Dapat la jugak bergambar dengan dia. hihihihihi

cover

ma-1

ma-3

ma-4

ma-8

ma-10

ejatnabil

Posted by: ejat1912 | February 26, 2009

Persandingan Nazuar Ariff & Noor Rozana – 17 Januari 2009

cover-copy

no-1-copy

no-2-copy

no-4-copy

no-8-copy

no-9-copy

harga

Posted by: ejat1912 | February 25, 2009

Majlis Persandingan Bakhtiar & Zurina

BZ1

BZ2

BZ3

BZ4

BZ5

BZ6

BZ8

BZ7

Tahniah aku tujukan kepada pasangan Bakhtiar & Zurina sempena majlis persandingan mereka pada 28 Disember 2008 yang lalu. Majlis ini berlangsung di Bangi Golf Resort, Bangi. Semoga kalian berdua berbahagia hingga ke akhir hayat. Tahniah sekali lagi…

harga

Posted by: ejat1912 | February 24, 2009

LUT AZRAEI bin Mohamad Suhaizad namanya…

dsc_78742

Setelah berumahtangga selama 1 tahun 5 bulan, inilah hasilnya. anak lelaki aku yang aku namakan Lut Azraei. Nama ni Atuk dia yang bagi. (Atuk Joe la…) Time Aie ni lahir beratnya 3.1kg. Tapi sekarang ni belum masuk 4 bulan lagi berat dia dah 6.3kg.  Alhamdulillah Doktor kate xde masalah dan aie pun sihat. Tabung bear dia tu dah nak penuh aku tengok. X sabar nak tunggu dia berjalan. Tapi orang kate baby kalu dah pandai berjalan memang semak la rumah dikerjakan. Harap2 aie ni jenis ringan tulang… Wallahualam

Posted by: ejat1912 | February 24, 2009

Terima Kasih Bee…

dsc_68352

Sepanjang aku terlibat secara langsung dalam bidang wedding photography ni, Isteri aku banyak membantu. Time susah,  senang, suka, duka, dia tetap berdiri kat belakang aku. Terima kasih kat wife tersayang, Norli yang percaya dan yakin aku akan berjaya. (tu yang letak gambar dia dulu…) Diharapkan agar tuah anak lelaki aku, Lut Azraei melekat kat kerjaya aku nih… Dik… insyaallah abah akan buat yang terbaik untuk keluarga kita…

Posted by: ejat1912 | February 24, 2009

Bermulanya Kehidupan Seorang Jurugambar Perkahwinan

Terima kasih kerana sudi menjenguk seketika blog ni. Terasa kecil sangat dunia aku dalam internet. Tatkala semua blogger2 yang berlambak kat luar tu giat bersaing untuk mencipta atau menyusun cantik2 blog masing2, aku sekadar menambahkan jumlah blog je. Tak reti aku nak menaip ayat2 pujangga utk menarik perhatian pembaca blog sekalian. Cuma aku harap gambar2 peristiwa terbaik yang aku selitkan cukup memuaskan hati para korang. Semua gambar2 ni aku ambil sendiri sepanjang 2 tahun aku bergiat dalam bidang jurugambar perkahwinan ni. Insyaallah ada kelapangan akan aku cuba update lagi gambar2 yang ada…

Majlis Pernikahan & Persandingan Nurul & Syafizal.

1 Februari 2009

ns-1

ns-3

ns-9

Categories